Yhteensä 7,864 XNUMX rattijuopumusta raportoitu Thaimaan seitsemän päivää uudenvuoden liikenneturvallisuuskampanjassa

Thaimaa -

Thaimaan koeajan osasto ilmoitti yhteensä 7,864 29 rattijuopumuksesta Thaimaassa seitsemän päivän aikana (2023 – 4).) uudenvuoden Seitsemän päivää tieturvallisuuskampanjassa.

Rattijuopumustapausten määrä on 97.06 prosenttia muista koeajan kampanjan tapauksista, mikä on ylivoimainen enemmistö tapauksista.

Kolme eniten rattijuopumustapauksia seitsemän päivän aikana ovat ฺBangkok (469 tapausta), Nakhon Phanom 351 tapauksella ja Nong Khai 328 tapauksella.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Yhtenä päivänä uudenvuodenaattona (31.) rattijuopumustapauksia oli 2,247 XNUMX.

Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi perjantaina (5. tammikuuta) yhteensä 284 kuolemaa, 2,307 2,288 loukkaantumista ja 29 2023 liikenneonnettomuutta uuden vuoden seitsemän päivän aikana (4. joulukuuta 2024 – XNUMX. tammikuuta XNUMX). Seitsemän päivän tieturvallisuuskampanja Thaimaassa.

Phuket on ilmoittanut yhteensä 2 kuolemantapauksesta, 40 loukkaantumisesta ja 41 onnettomuudesta seitsemän päivän aikana (29 – 2023) uudenvuoden seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.