Kiinalainen turisti kuoli snorklauksen jälkeen Phang Ngassa

Phang Nga -

Kiinalainen turisti Phuketista kuoli snorklausonnettomuudessa lähellä saarta Khura Burin alueella.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston asema Similansaarilla kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin Similanin kansallispuiston henkilökunnalta perjantaina (5. tammikuuta), että kiinalainen turisti putosi tajuttomaksi snorklatessaan yhdeksännen saaren (Koh Gao) lähellä.

He ryntäsivät paikalle etsimään 30-vuotiasta kiinalaista miestä, joka oli tajuton ja jolla ei ollut pulssia. He jatkoivat elvytystä, kun hänet kuljetettiin maasairaalaan Phang Ngassa. Valitettavasti hänet julistettiin kuolleeksi saapuessaan lääkintähenkilöstön parhaista yrityksistä huolimatta, ja hänen ruumiinsa vietiin takaisin Vachira Phuket -sairaalaan.

Tuntematon matkaopas kertoi The Phuket Expressille, että kiinalainen turisti oli vieraillut Thaimaassa yksin, mutta liittynyt äskettäin matkaryhmään ja yöpynyt Phuketissa sijaitsevassa hotellissa. Hän lähti yhden päivän matkalle Phang Ngaan kiertueryhmän kanssa, kun onnettomuus tapahtui.

Lehdistöstä lähtien asiaankuuluvat viranomaiset tutkivat tarkalleen, mikä meni pieleen turistin snorklauksen aikana ja kuinka hän kuoli. Phang Ngan viranomaiset salasivat uhrin nimen varmistaakseen, että hänen perheeseensä ja suurlähetystöönsä otettiin yhteyttä asianmukaisesti.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.