Thaimaa yhteensä 284 kuolemantapausta uudenvuoden aikana Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa

Thaimaa -

Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi perjantaina (5. tammikuuta) yhteensä 284 kuolemaa, 2,307 2,288 loukkaantumista ja 29 2023 liikenneonnettomuutta uuden vuoden seitsemän päivän aikana (4. joulukuuta 2024 – XNUMX. tammikuuta XNUMX). Seitsemän päivän tieturvallisuuskampanja Thaimaassa.

Eniten seitsemän päivää (29 – 2023) tieliikenneonnettomuuksia ja loukkaantumisia sattui Kanchanaburissa (4 kertaa, 2024 loukkaantumista). Eniten kuolleita oli Bangkokissa (82 kuolemaa).

DDPM raportoi kampanjan seitsemäntenä päivänä (4. tammikuuta), että 17 liikenneonnettomuudessa kuoli 205 ja loukkaantui 200.

Onnettomuudet johtuivat pääosin ylinopeudesta (48.60 %). Suurin osa onnettomuuksista johtui moottoripyöristä (88.72 %). 7 prosenttia liikenneonnettomuuksista sattui eniten valtateillä. Suurin osa onnettomuuksista tapahtui kello 01 välisenä aikana. klo 8 asti (00 %).

Eniten tapaturmia ja loukkaantumisia sattui Takissa (12 kertaa, 15 loukkaantumista). Suurin kuolonuhrien määrä oli Roi-Et ja Suphan Buri (3 kuolemaa).

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.