Etelä-Thaimaan tulvaaputyöt tehostuvat

LEHDISTÖTIEDOTE:

Armeijan alue 4 on antanut viranomaisille ohjeita tulvien uhrien auttamiseksi kiireellisesti etelässä tilanteen normalisoituessa.

Armeijan 4. alueen komentaja kenraaliluutnantti SantiSakuntanark totesi, että kaikki sektorit olivat valmiita ja ovat antaneet apua ennen tulvaa, sen aikana ja sen jälkeen, mikä auttoi tilanteen hallinnassa.

Hän myönsi tulvien aiheuttamat laajat vahingot, mukaan lukien kodeille, julkisille kiinteistöille ja valtion laitoksille, joita hän kuvaili mittaamattomiksi.

Komentaja lisäsi, että armeija on koordinoinut eri ministeriöiden kanssa henkilöstöä ja laitteita auttamaan kansalaisia ​​nopeasti hätätilanteessa.

Tällä hetkellä tulvatilanteen helpotessa armeija keskittyy ennallistamiseen, kunnostukseen sekä avun ja korvausten tarjoamiseen tulvista kärsineille kansalaisille.

Apua nopeutetaan kaikkien alojen, mukaan lukien armeijan, poliisin, hallintoviranomaisten, yksityisen sektorin ja siviilien, yhteistyön avulla, jotka kaikki etenevät lievittämään kärsineiden kansalaisten vaikeuksia.

Näihin toimiin kuuluu vaurioituneiden kotien, hallintorakennusten, koulujen, moskeijoiden ja teiden siivoaminen, jotta kansalaiset voisivat selviytyä tästä kriisistä ja palata normaaliin elämäänsä mahdollisimman pian.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.