Phuket Yhteenveto Seitsemän päivää ja kaksi kuolemaa uudenvuoden liikenneturvallisuuskampanjassa

Phuket -

Phuket on ilmoittanut seitsemän päivän aikana (2 – 40) yhteensä 41 kuolemantapausta, 29 loukkaantumista ja 2023 onnettomuutta. uudenvuoden Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjasta.

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille perjantaina (5. tammikuuta) tiedot turvallisuuskampanjan seitsemännestä päivästä (4. tammikuuta) yhteensä 5 liikenneonnettomuudesta ja 5 loukkaantumisesta.

Mueang Phuketin alueella tapahtui 4 tieliikenneonnettomuutta ja 4 loukkaantui. Yksi liikenneonnettomuus, jossa loukkaantui yksi, tapahtui Thalangin alueella. Kathun alueella ei sattunut tieliikenneonnettomuuksia.

Phuketissa oli seitsemän päivän aikana yhteensä kaksi kuolemantapausta.

33-vuotias mieskuljettaja kuoli lava-autonsa törmättyä toiseen lava-autoon ja sedaniin Thalangissa, ensimmäinen kuolemantapaus Phuketin uudenvuoden seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa.

Thaimaalainen ratsastaja kuoli ja ulkomaalainen loukkaantui, kun iso pyörä törmäsi pienempään moottoripyörään Kathussa.

Phuket raportoi yhteensä kahdesta kuolemasta uudenvuoden kuuden päivän seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjassa.

Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi perjantaina (5. tammikuuta) yhteensä 284 kuolemaa, 2,307 2,288 loukkaantumista ja 29 2023 liikenneonnettomuutta uuden vuoden seitsemän päivän aikana (4. joulukuuta 2024 – XNUMX. tammikuuta XNUMX). Seitsemän päivän tieturvallisuuskampanja Thaimaassa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.