AOT on valmis viisumivapaaseen Thaimaan ja Kiinan väliseen politiikkaan, odottaa Kiinan matkailun kasvua

LEHDISTÖTIEDOTE:

(NNT) – Thaimaan hallituksen hyväksymän pysyvän viisumivapausjärjestelyn Kiinan kanssa, Airports of Thailand (AOT) on valmis tukemaan VISA FREE -politiikkaa.

Virasto on tehnyt yhteistyötä asianomaisten virastojen kanssa helpottaakseen sekä saapuvien että lähtevien matkustajien prosesseja ja varmistaakseen sujuvuuden aiheuttamatta ruuhkaa eri palvelupisteissä, erityisesti maahanmuutto- ja matkatavaroiden luovutusalueilla. Siinä on myös integroitu tekniikka käyttömukavuuden lisäämiseksi.

Tämän lisäksi AOT on käynnistänyt ilmailun markkinoita piristävän hankkeen houkutellakseen lentoyhtiöitä lisäämään lentotiheyttä ja kansainvälisiä matkustajia.

Säännöllisiä kansainvälisiä lentoja, mukaan lukien tilauslennot ja ei-säännölliset tai leasinglennot, liikennöivät lentoyhtiöt saavat 175 bahtia alennusta lisämatkustajaa kohden hyväksytyn lentoaikataulun lisäksi.

Tähän sovelletaan enintään 75 %:n alennusta lisälentojen lentokoneiden laskeutumispalvelumaksuista. Ohjelma on ollut voimassa takautuvasti 1 ja 2023 välisenä aikana.

Myös uusia lentoreittejä avaaville lentoyhtiöille on meneillään hanke, jossa AOT harkitsee alennuksia lentokoneiden laskeutumismaksuista, lentokoneiden pysäköintimaksuista ja ilmasiltojen käytöstä.

AOT arvioi, että VISA FREE -toimenpide houkuttelee vuonna 2024 Thaimaahan yli 8 miljoonaa kiinalaista turistia, mikä on 75 % elpyminen verrattuna vuoteen 2019, jolloin Thaimaassa vieraili 11.1 miljoonaa kiinalaista turistia.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.