Kaksi teini-ikäistä pidätettiin asetaistelun jälkeen Phuketissa

Phuket-

Kaksi teini-ikäistä pidätettiin asetaistelun jälkeen lähellä poliisiasemaa Phuket Townissa.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta keskiviikkona aikaisin aamulla (3. tammikuuta) Phuket Roadilla lähellä Phuketin meripoliisiasemaa Phuket Townissa. He saapuivat paikalle löytääkseen jäljen luodista poliisiaseman sisällä asuvan meripoliisin lasiikkunasta. Kukaan asemalla ei loukkaantunut.

Kuitenkin kaksi muuta henkilöä aseman ulkopuolella on loukkaantunut lievästi, naiset, jotka saivat vammoja mustelmilla ja mies, joka sai naarmuja päähän, molemmat sivulliset, jotka pakenivat paniikissa laukausten jälkeen. Poliisi jäljitti CCTV-materiaalia selvittääkseen tapahtumasarjan, joka johti tapaukseen.

Keskiviikko-iltana 3. tammikuuta poliisi pidätti kaksi epäiltyä, jotka tunnistettiin vain heidän etunimellään, Mr. Pu, 18, joka ajoi moottoripyörällä tapahtuman aikana, ja Mr. Kim, myös 18, joka ampui laukauksen moottoripyörän matkustajana. . Heidät pidätettiin vuokrahuoneessa Wichitissä. Heiltä takavarikoitiin käsintehty käsiase.

He väittivät poliisille istuvansa lähellä Saphan Hinin julkista puistoa lähellä Phuketin meripoliisiasemaa. Toinen ryhmä teini-ikäisiä pysähtyi heidän lähellensä ja näytti ottavan aseen esiin. Kaksi epäiltyä ajoi toisen ryhmän luo, mutta he juoksivat pois. Kun epäillyt saapuivat lähelle poliisiasemaa, he väittivät, että toinen ryhmä avasi heihin tulen ennen kuin he ampuivat takaisin.

Oli epäselvää, olivatko kahdella epäillyllä ja toisella ryhmällä nuoria miehiä aiemmin riitoja tai riitoja, ja epäillyt eivät selventäneet tätä aihetta.

Pu ja Kim syytetään murhan yrityksestä. He myönsivät syytteet ja poliisi etsii muita tapahtumaan osallisia lehdistöajan alkaessa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.