Thalangin onnettomuudessa yksi ihminen kuolee ja viisi muuta ihmistä loukkaantui

Thalang –

33-vuotias mieskuljettaja kuoli lava-autonsa törmättyä toiseen lava-autoon ja sedaniin Thalangissa, ensimmäinen kuolemantapaus Phuketin uudenvuoden seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 11. tiistaina (00. tammikuutand) Thep Krasattri -päätiellä Mai Khaon osa-alueella. He saapuivat paikalle löytääkseen pahoin vaurioituneen lava-auton, toisen kaatuneen lava-auton ja vaurioituneen sedanin pohjoiseen suuntautuvalta kaistalta.

Pahoin vaurioituneen lava-auton sisältä ensiapuhenkilöt löysivät mieskuljettajan, joka oli loukkaantunut vakavasti. Kahdessa muussa ajoneuvossa ollut viisi muuta ihmistä loukkaantui lievästi tai kohtalaisesti. Heidät kaikki kuljetettiin läheiseen sairaalaan, mutta tiedotusvälineet eivät tunnista heitä.

Pakettiauton kuljettaja tunnistettiin myöhemmin vain Mr. Eakkawatiksi, 33, Thalangista, ja hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi sairaalassa. Muut Thaimaan tiedotusvälineet ovat raportoineet, että kuljettaja oli elinikäinen Phuketin asukas ja hänen kotinsa oli vain kilometrin päässä tapahtumapaikalta.

Silminnäkijöiden mukaan Eakkawatin kuljettama pahoin vaurioitunut lava-auto oli etelään suuntautuvalla kaistalla ennen kuin Eakkawat menetti ajoneuvon hallinnan, ylitti keskusvarannon ja törmäsi sedaniin ja toiseen lava-autoon.

Lainvalvontaviranomaiset tarkastelevat CCTV:tä ja puhuvat muiden onnettomuuteen osallistuneiden kanssa lehdistön ajan.

Liittyvä artikkeli:

Phuket kuoli ensimmäisen kerran uudenvuoden viidentenä päivänä Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.