Phuket raportoi yhteensä kahdesta kuolemasta uudenvuoden kuuden päivän seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjassa

Phuket -

Phuket on ilmoittanut yhteensä 2 kuolemantapauksesta, 35 loukkaantumisesta ja 36 onnettomuudesta kuudessa päivässä (29 – 2023) uudenvuoden Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa (29th, 2023 - 4. tammikuuta 2024).

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille torstaina (4. tammikuuta) tiedot turvallisuuskampanjan kuudentena päivänä (3. tammikuuta) yhteensä 7 liikenneonnettomuudesta, 6 loukkaantumisesta ja 1 kuolemasta.

Mueang Phuketin alueella tapahtui 2 tieliikenneonnettomuutta ja 2 loukkaantui. Thalangissa sattui kaksi liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui kaksi. Kathun alueella tapahtui kolme liikenneonnettomuutta, joista kaksi loukkaantui ja yksi kuoli.

Aiheeseen liittyvä tarina:

Thaimaalainen ratsastaja kuoli ja ulkomaalainen loukkaantui, kun iso pyörä törmäsi pienempään moottoripyörään Kathussa.

Kaikissa liikenneonnettomuuksissa oli mukana moottoripyöriä.

Viisi liittyi ylinopeuden ylitykseen.

Neljä liikenneonnettomuutta sattui suorilla teillä.

Phuketissa on nyt yhteensä kaksi kuolemantapausta, kampanjan viidentenä päivänä.

Phuket on ilmoittanut uuden vuoden seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjan (29. joulukuuta) ensimmäisestä kuolemantapauksesta: 29 loukkaantumista ja 29 onnettomuutta viiden päivän aikana (2023 – 2).th, 2023 - 4. tammikuuta 2024).

33-vuotias mieskuljettaja kuoli lava-autonsa törmättyä toiseen lava-autoon ja sedaniin Thalangissa, ensimmäinen kuolemantapaus Phuketin uudenvuoden seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa.

Phuket raportoi yhteensä kahdesta kuolemasta uudenvuoden kuuden päivän seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjassa.

Thaimaalainen ratsastaja kuoli ja ulkomaalainen loukkaantui, kun iso pyörä törmäsi pienempään moottoripyörään Kathussa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.