Moottoripyörän törmäys tappaa thaimaalaisen miehen, loukkaantui ulkomaalaisen miehen Kathussa

Kathu -

Thaimaalainen ratsastaja kuoli ja ulkomaalainen ratsastaja loukkaantui moottoripyörien törmäyksessä Kathussa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 8. keskiviikkoaamuna (00rd) Wichit Songkram Roadilla Baan Sanissa, Kathussa. He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä vaurioituneen moottoripyörän. Toinen vaurioitunut moottoripyörä löydettiin vastakkaisesta kaistasta.

Suuremman moottoripyörän kuljettaja, joka tunnistettiin vain Mr. Nirandorniksi, 43, Ranongista, julistettiin kuolleeksi vastakkaisella kaistalla moottoripyörällään. Ulkomaalainen ratsastaja, jonka nimeä viranomaiset eivät julkistaneet, oli saanut ei-hengenvaarallisia vammoja, ja hänet vietiin paikalliseen sairaalaan.

Silminnäkijät kertoivat pelastustyöntekijöille, että thaimaalainen Nirandorn menetti moottoripyöränsä hallinnan kaarteessa. Hän ajautui vastakkaiselle kaistalle keskusvarannon poikki ennen kuin törmäsi liikkuvaan moottoripyörään, jota ulkomaalainen ratsastaja ajoi.

Ulkomaalainen mies on edelleen sairaalassa toipumassa lehdistön ajan, kun asiaankuuluvat lainvalvontaviranomaiset tarkastelevat onnettomuutta. Video onnettomuudesta on alla, katsojaa suositellaan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.