Viisi Phuketin venekuljettajaa sai laittomien huumeiden testin

Phuket -

Viisi veneenkuljettajaa sai äskettäin positiivisen huumetestin Thalangin laiturilla satunnaistarkastuksen jälkeen.

Aiemmat tarinamme:

Viisivuotias venäläinen tyttö julistettiin kuolleeksi ja veneen kapteeni putosi tajuttomaksi ja loukkaantui Phuketin veneturmassa. Lisäksi kuusi ulkomaalaista turistia ja yksi veneen miehistön jäsen sai erilaisia ​​vammoja sen jälkeen, kun heidän pikaveneensä törmäsi kiviin lähellä Maithon-saarta Chalongissa.

Huumekokeessa löydettiin amfetamiinia, joka on laiton huume veneen kapteenin verenkierrosta. Myös veneen miehistöä testataan huumeiden varalta, vaikka tuloksia ei heti ollut saatavilla.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat on määrännyt suorittamaan huumetestin veneenkuljettajille Phuketin laitureilla nuoren venäläisen tytön hengen vaatineen kuolemaan johtaneen veneonnettomuuden jälkeen, jossa kapteeni antoi myöhemmin positiivisen amfetamiinitestin. Keskiviikkona (3rd) asiaankuuluvien viranomaisten ryhmä suoritti satunnaisia ​​huumetestejä veneenkuljettajille Ao Pon laiturilla Pa Klokissa.

Kaikkiaan testattiin 65 veneenkuljettajaa. Heistä 5 oli positiivinen laittomien huumeiden suhteen. Heitä viedään huumehoitoon ja kuntoutukseen, mutta ei ollut heti selvää, menettäisivätkö he kykynsä saada venelupa tai uhkaavatko he laillisia sakkoja tai rangaistuksia.

Phuketin viranomaiset eivät julkistaneet viiden positiivisen testin saaneen henkilön nimiä, eivätkä tarkkoja lääkkeitä, joiden suhteen he olivat positiivisia.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.