Thaimaa harjoittaa pysyvää viisumivapautta Kiinan kanssa 1. maaliskuuta 2024 alkaen edistääkseen matkailua ja taloutta

kansallinen-

Klo 10, 10. tammikuuta 2, Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin julkisti Thaimaan hallituksen kokouksen jälkeen päätelmän kansainvälisen matkailun ja Thaimaan kansantalouden edistämisestä.

Thaimaan hallitus harkitsi valmisteverojen ja verorakenteiden mukauttamista, mukaan lukien verovapaat Thaimaan paikalliset alkoholijuomat, sekä Thaimaan valmisteveroministeriön asiaa koskevien lakien tarkistamista Thaimaan paikallisten alkoholijuomien tukemiseksi.

Lisäksi kiinalaisten turistien viisumivapauden osalta, jonka oli määrä päättyä 29. helmikuuta 2024, Thaimaan hallituksella on hyviä uutisia ilmoittaa, että molempien maiden viisumeista tulisi luopua vastavuoroisesti. Kiina harkitsi pysyvää viisumivapautta 1. maaliskuuta 2024 alkaen, mikä mahdollistaa vastavuoroisen viisumivapaan matkustamisen maiden välillä.

Aiemmin Kiina vapautti viisumeista viidelle maalle väliaikaisesti Thaimaata lukuun ottamatta.

Srettha sanoi, että se oli merkittävä turisteille, jotka halusivat matkustaa Thaimaahan ja Kiinaan. Thaimaan PR-osasto ja asiaankuuluvat virastot saivat määräyksen valmistautua rajan avaamiseen ja varmistaa turistien hyvä hoito, Thaimaan pääministeri huomautti.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.