Thaimaa raportoi yhteensä 190 kuolemantapauksesta uudenvuoden neljänä päivänä Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa

Thaimaa -

Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi tiistaina (2. tammikuuta), yhteensä 190 kuolemaa, 1,574 1,570 loukkaantumista ja 29 2023 liikenneonnettomuutta uuden vuoden neljän päivän aikana (1. joulukuuta 2024 – 29. tammikuuta 2023). Seven Days Road Safety -kampanja Thaimaassa (4–2024).

Eniten tieliikenneonnettomuuksia ja loukkaantumisia neljään päivään (29 – 2023) sattui Kanchanaburissa (1 kertaa, 2024 loukkaantumista). Eniten kuolleita oli Bangkokissa (57 kuolemaa).

DDPM raportoi kampanjan neljäntenä päivänä (1. tammikuuta), joka oli uusi vuosi, että 62 liikenneonnettomuudessa kuoli 422 ja loukkaantui 419.

Onnettomuudet johtuivat pääosin ylinopeudesta (39.14 %) ja rattijuopumuksesta (30.55 %).

Suurin osa onnettomuuksista johtui moottoripyöristä (86.51 %). 0 prosenttia liikenneonnettomuuksista sattui eniten valtateillä. Suurin osa onnettomuuksista tapahtui kello 01 välisenä aikana. klo 0 asti (10 %).

Eniten onnettomuuksia sattui Prachuap Khiri Khanissa ja Songkhlassa (15 kertaa). Eniten loukkaantuneita oli Prachuap Khiri Khanissa (22 loukkaantumista). Suurin kuolonuhrien määrä oli Bangkokissa (5 kuolemaa).

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi maanantaina (1. tammikuuta), yhteensä 128 kuolemantapausta, 1,151 1,150 loukkaantumista ja 29 31 liikenneonnettomuutta kolmen päivän (29. joulukuuta - 2023. joulukuuta) uudenvuoden aikana. kampanja Thaimaassa (4–2024).

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.