Phuket kuoli ensimmäisen kerran uudenvuoden viidentenä päivänä Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa

Phuket -

Phuket on ilmoittanut ensimmäisestä kuolemantapauksesta: 29 loukkaantumista ja 29 onnettomuutta viiden päivän aikana (29 – 2023) uudenvuoden Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa (29th, 2023 - 4. tammikuuta 2024).

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille keskiviikkona (3. tammikuuta) tiedot turvallisuuskampanjan viidentenä päivänä (2. tammikuuta).

Viidentenä päivänä (3. tammikuuta) tapahtui 2 liikenneonnettomuutta, joista 1 loukkaantui ja 2 kuoli. Mueang Phuketin alueella tapahtui yksi liikenneonnettomuus, jossa oli yksi loukkaantuminen. Thalangissa sattui kaksi liikenneonnettomuutta, joissa 1 loukkaantui ja 1 kuoli. Kathun alueella ei sattunut tieliikenneonnettomuuksia.

Kahdessa liikenneonnettomuudessa oli osallisena moottoripyöriä ja yhdessä pakettiauto.

Kolme koski ylinopeutta.

Kaikki kolme onnettomuutta tapahtuivat suorilla teillä.

Phuketissa on nyt yhteensä yksi kuolemantapaus, kampanjan viidentenä päivänä.

33-vuotias mieskuljettaja kuoli lava-autonsa törmättyä toiseen lava-autoon ja sedaniin Thalangissa, ensimmäinen kuolemantapaus Phuketin uudenvuoden seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa.

Phuket raportoi yhteensä 26 onnettomuudesta uudenvuoden neljän päivän seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjassa

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.