Suosituimmat Thaimaan kansalliset tarinat viime viikolta: tulvat, venekatastrofit ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 25. joulukuuta 2023 sunnuntaihin 31. joulukuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!
  1. Turistipikavene "Bandaya 19" kaatui lähellä Bubu-saarta noin 3 km:n päässä Satunin Lipe-saarelta sunnuntaina (24.). Veneessä oli 73 turistia, mukaan lukien 3 lasta ja 4 miehistön jäsentä.

Neljätoista ulkomaalaista turistia ja kaksi thaimaalaista on pelastettu veden vuotamisen jälkeen veneeseen Khura Burin alueella.

Viikko on ollut erittäin vaikea venekatastrofien vuoksi Thaimaassa.

2. Surapong Piyachote, apulaisliikenneministeri, paljasti julkisesti tutkimuksen johdinkiskosta, joka putosi Pink Line -linjalta Samakkhin MRT-asemalta Nonthaburissa kello 4 aamulla 45. joulukuuta.

Tutkinta on edelleen kesken.

3. Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi, että viisi Etelä-Thaimaan maakuntaa kärsii tulvista rankkasateiden jatkuessa.

Pääministeri Srettha Thavisin vieraili Narathiwatin maakunnassa 26. joulukuuta puhuakseen jatkuvasta vakavasta tulvasta Ra-ngaen alueella.

Tulvat ovat yleisiä Etelä-Thaimaassa tähän aikaan vuodesta, vaikka muualla Thaimaassa on kuiva kausi.

4. World of Statisticsin tuoreessa raportissa Bangkok on kruunattu maailman vierailluimmaksi kaupungiksi vuonna 2023, ja siellä vierailee huikeat 22.78 miljoonaa kävijää. Huomionarvoista on, että Thaimaassa on kolme kaupunkia 20 parhaan joukossa, Phuket sijoittuu 14. sijalle ja Pattaya 15. sijalle.

TPN-media huomauttaa kuitenkin, että jotkut lehdistöt ovat kiistäneet tämän luettelon.

5. Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi (30. joulukuuta) yhteensä 34 kuolemantapausta, 335 loukkaantumista ja 339 liikenneonnettomuutta Thaimaan uudenvuoden seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjan ensimmäisenä päivänä (29. joulukuuta). 29–2023).

Thaimaan koeajan osasto ilmoitti yhteensä 515 rattijuopumuksesta Thaimaassa ensimmäisenä päivänä (29.)th) uudenvuoden Seitsemän päivän tieliikenneturvallisuuskampanjassa (29 – 2023).

Pysy turvassa teillä!
Siinä kaikki tälle viikolle, hyvää uutta vuotta!
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.