Thaimaa tavoittelee massiivisia matkailutuloja vuonna 2024

LEHDISTÖTIEDOTE:

(NNT) – Hallitus keskittyy matkailualaan tuottaakseen 3.5 biljoonaa bahtia tänä vuonna ja mainostaa Thaimaata ympärivuotisena kohteena. Vuonna 2023 maahan saapui yli 27 miljoonaa turistia, joita johtivat vierailijat Malesiasta ja Kiinasta. Tammi-joulukuussa turisteja oli 27.25 miljoonaa hallituksen tavoitteiden mukaisesti.

Malesia, Kiina, Etelä-Korea, Intia ja Venäjä olivat eniten vaikuttaneet näihin lukuihin. Hallitus pyrkii kasvattamaan matkailutuloja korostamalla sekä suosittuja että vähemmän tunnettuja kohteita.

Tulotavoite on jaettu kotimaan (1 biljoona bahtia) ja kansainväliseen (2.5 biljoonaa bahtia) matkailuun. Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ja Thaimaan kauppakamari mainostavat aktiivisesti Phraen, Lampangin ja Nakhon Sawanin kaltaisia ​​maakuntia niiden hyödyntämättömän matkailupotentiaalin vuoksi.

TAT korostaa viisumivapauspolitiikan myönteistä vaikutusta sellaisiin maihin kuin Kazakstan, Kiina ja Venäjä, ja aikoo laajentaa näitä etuja. Keskustelua käydään myös toistuvaisviisumien käyttöönotosta.

Matkailualan toimijat vaativat myös lisätukea hallitukselta ja korostavat matkailun taloudellista merkitystä erityisesti yhdyskäytäväalueilla, kuten Nakhon Ratchasiman maakunnassa, joka tunnetaan kolmesta UNESCO-kohteestaan.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.