Thaimaa toivottaa tervetulleeksi yhdeksän uutta lentoyhtiötä vuonna 2024

LEHDISTÖTIEDOTE:

(NNT) – Hallitus aikoo houkutella 40 miljoonaa ulkomaalaista turistia vuonna 2024, kun se vuonna 27 oli 2023 miljoonaa, mitä vahvistaa yhdeksän uuden lentoyhtiön käynnistäminen. Tämä tavoite saavutetaan, kun maan matkailuala osoittaa merkkejä toipumisesta COVID-19-pandemian jälkeen, jota helpottavat matkustusrajoitukset ja kansainvälisten rajojen uudelleen avaaminen.

Uudet lentoyhtiöt aloittavat toimintansa: Asian Aerospace Service, Siam Seaplane, Really Cool Air, Avanti Air Sarter, Landarch Airlines, Bangkok Helicopter Services, Pattaya Airways, Asia Atlantic Airlines ja P80 Air. Jotkut keskittyvät alueellisiin ja kotimaan lentoihin, kun taas toisten odotetaan lisäävän kapasiteettia Thaimaan ilmailumarkkinoille, mahdollisesti myös kansainvälisille reiteille.

Nämä lentoyhtiöt saavat taloudellista tukea hallitukselta, mikä ennakoi niiden luovan työpaikkoja ja vauhdittavan talouskasvua. Vuonna 2023 Thaimaan lentoasemilla oli noin 100 miljoonaa matkustajaa, ja Airports of Thailand Plc (AOT) ennustaa matkustajamäärän kasvavan edelleen 130 miljoonaan tilivuonna 2024. Tämä ennuste viittaa vuonna 2019 koettuun matkustajamäärään paluuseen lähes pandemiaa edeltävälle tasolle.

Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen (CAAT) ennustaa myös ilmailualan elpyvän vuonna 2024, mikä vastaa yleistä odotusta toipumisesta lähes COVIDia edeltäneisiin olosuhteisiin. Tämä kehitys vaikuttaa merkittävästi Thaimaan matkailuun ja talouselämään tulevana vuonna.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.