Krabin kansallispuiston henkilökunta loukkaantui ampumahaavasta tapeltuaan työtoverinsa kanssa

Mueang Krabi -

Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi -kansallispuiston työntekijä on saanut vammoja ampumahaavasta taisteltuaan toisen puiston työntekijän kanssa.

Kansallispuiston johtaja Yutthapong Damsrisuk kertoi Phuket Expressille, että kaksi työntekijää olivat aiemmin ystäviä, mutta he riitelivät ja tappelivat aina. Tällä kertaa 2. tammikuuta 2024 toinen heistä avasi tulen toista asunnossaan kansallispuiston asemalla julkistamattoman riidan vuoksi.

He olivat työskennelleet kansallispuistossa yli vuoden ja työskentelivät Maya Bayn matkailupalvelussa. Kaksi työntekijää on erotettu välittömästi asemastaan ​​kansallispuistossa.

Tänä aamuna ei ollut paljon turisteja tapahtuman aikana ja tapaus tapahtui aseman alueella, mikä ei vaikuttanut turisteihin tai matkailualueisiin, Yutthapong sanoi.

Tapausta tutkitaan edelleen, kun poliisi ja kansallispuiston viranomaiset tutkivat konfliktin perimmäisiä syitä. Poliisin odotetaan kuulevan molempia henkilöitä täysimääräisesti.

Poliisi tai Yutthapong eivät tunnistaneet kahta ampumiseen osallistunutta miestä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.