Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: ulkomaalainen pidätettiin murhayrityksestä ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa ja lähiprovinsseissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 25. joulukuuta sunnuntaihin 31. joulukuuta 2023.

1. Venäläinen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, koska hänen epäillään olleen osallisena ulkomaalaisen miehen murhayrityksessä.

Phuket Immigration on vahvistanut, että Phuketin kansainvälisellä lentokentällä pidätetty venäläinen mies oli väitetysti palkannut ampujan ampumaan toista venäläistä miestä Boat Avenuella Cherng Talayssa.

Tapaus on kiehtonut monia sosiaalisessa mediassa.

2. Vuotuiset uskonnolliset seremoniat pidettiin Tsunami Memorial Wallilla Maikhaossa 19.th Phuketin tapaninpäivätsunamin 2004 uhrien muistovuosi.

Me täällä Phuket Expressissä esitämme surunvalittelut uhrien eloonjääneille ja perheenjäsenille.

3. Kaksikymmentäkahdeksan Kiinan kansalaista, jotka saapuivat maahan turistiviisumilla, pidätettiin sen jälkeen, kun heidät löydettiin laittomasti työskennellyt rakennustyömaalla Cherng Talayssa.

Heidät löydettiin tekemästä rakennus- ja sisustustöitä. He saivat 3,000 XNUMX bahtia päivässä, mutta heille kerrottiin, että heille maksettaisiin vasta kahden kuukauden työskentelyn jälkeen.

4. Phuket on ilmoittanut ensimmäisenä päivänä (29. joulukuuta) yhteensä neljä liikenneonnettomuutta, joissa on neljä loukkaantunuttath) uudenvuoden seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjassa.

Phuket on ilmoittanut yhteensä 12 liikenneonnettomuudesta, joissa on 12 loukkaantunutta kahdessa päivässä (29. joulukuuta - 30. joulukuuta) uudenvuoden seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjassa (29. joulukuuta).th, 2023 - 4. tammikuuta 2024).

Kuolemia ei raportoitu.

5. Venäläinen teini pidätettiin, kun hänen väitetään yrittäneen veitsellä viiltää äitinsä kaulaa Thalangissa.

Nuori venäläinen mies oli saapunut Phuketin turistipoliisiasemalle hädässä ja saattaa olla epäilty.

Siinä se tälle viikolle, hyvää uutta vuotta!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.