Phuket raportoi yhteensä 26 onnettomuudesta uudenvuoden neljän päivän seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjassa

Phuket -

Phuket on ilmoittanut neljän päivän aikana (26 – 27) yhteensä 29 liikenneonnettomuutta, joissa on 2023 loukkaantunut. uudenvuoden Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa (29th, 2023 - 4. tammikuuta 2024).

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille tiistaina (2. tammikuuta) turvallisuuskampanjan neljännen päivän (tammikuu) yksityiskohdat. 1st).

Neljäntenä päivänä (6. tammikuuta) sattui 6 liikenneonnettomuutta ja 1 loukkaantui. Mueang Phuketin alueella tapahtui neljä tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui neljä. Thalangissa sattui kaksi liikenneonnettomuutta, joista kaksi loukkaantui. Kathun alueella ei sattunut tieliikenneonnettomuuksia. Kuolemia ei raportoitu.

Kaikissa kuudessa liikenneonnettomuudessa oli osallisena moottoripyöriä.

Yksi rattijuopumuksiin syyllistyneistä ja neljä ylinopeutta.

Kaikki liikenneonnettomuudet tapahtuivat suorilla teillä.

Neljä päivää kampanjan alkamisen jälkeen Phuket on edelleen raportoinut nollasta kuolemantapauksesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.