Nahkaselkäinen merikilpikonna munii 120 munaa uudenvuoden jälkeen Phang Ngassa – Video

Phang Nga -

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 120 munaa rannalla Thai Mueangin alueella täydelliseksi uudenvuodenlahjaksi.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (2. tammikuuta)nd) aikaisin aamulla nahkakilpikonnaemä muni munia rannalla Khao Lampi-Hat Thai Mueangin kansallispuiston alueella.

DMCR löysi nahkakilpikonnan pesän, jossa oli 120 munaa, joista 78 oli hedelmällisiä munia. Munat siirrettiin turvallisemmalle alueelle rannalle, jossa merivesi ei päässyt pesään. DMCR:n viranomaiset ilmoittivat, että nahkakilpikonnan poikaset kuoriutuvat noin 60 päivän kuluttua.

Se on ensimmäinen nahkaselkäkilpikonna, joka munii tänä vuonna Phang Ngassa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 118 munaa rannalla Tai Mueangin alueella.

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 125 munaa rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 103 munaa rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 112 munaa rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Vuoden suurin nahkaselkäkilpikonna Phang Ngassa muni 139 munaa Phang Ngan rannalle.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.