Yhteensä 2,864 XNUMX rattijuopumusta raportoitu Thaimaan uudenvuoden kolmen päivän seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjassa

KUVA: Ruam Katanyu

Thaimaa -

Thaimaan koeajan osasto ilmoitti yhteensä 2,864 29 rattijuopumuksesta Thaimaassa kolmen päivän aikana (31.-XNUMX.)) uudenvuoden Seitsemän päivän tieliikenneturvallisuuskampanjassa (29 – 2023)

Rattijuopumustapausten määrä on 97.75 prosenttia muista koeajan kampanjan tapauksista, mikä on ylivoimainen enemmistö tapauksista.

Kolme eniten rattijuopumustapauksia kolmen päivän aikana ovat ฺBangkok ja Samut Prakan 198 tapauksella, jota seuraavat Nongkhai 176 tapauksella ja Nonthaburi 150 tapauksella.

Yhtenä päivänä uudenvuodenaattona (31.) rattijuopumustapauksia oli 2,247 XNUMX.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.