PÄIVITYS: 5-vuotiaan venäläisen tytön Phuketissa tappaneen pikaveneonnettomuuden kapteenin amfetamiinitestit

Chalong -

Amfetamiinia löydettiin veneen kapteenin verenkierrosta sen jälkeen, kun pikavene törmäsi kiviin lähellä Maithon-saarta Chalongissa ja tappoi viisivuotiaan venäläisen tytön lomalla.

Edellinen tarinamme:

Viisivuotias venäläinen tyttö julistettiin kuolleeksi ja veneen kapteeni putosi tajuttomaksi ja loukkaantui Phuketin veneturmassa. Lisäksi kuusi ulkomaalaista turistia ja yksi veneen miehistön jäsen sai erilaisia ​​vammoja sen jälkeen, kun heidän pikaveneensä törmäsi kiviin lähellä Maithon-saarta Chalongissa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakunnan terveysviraston apulaisjohtaja Somsuk Sampanprateep kertoi Phuket Expressille maanantaina (1. tammikuuta).st), että vielä koomassa olleelle veneen kapteenille tehtiin huumetesti. Hänelle tarjotaan julkistamaton lääketieteellinen leikkaus maanantaina (1st).

Huumekokeessa löydettiin amfetamiinia, joka on laiton huume veneen kapteenin verenkierrosta. Myös veneen miehistöä testataan huumeiden varalta, vaikka tuloksia ei heti ollut saatavilla.

Viranomaiset eivät olleet lehdistöaikaan mennessä vielä julkistaneet veneen kapteenin nimeä.

Chalongin poliisi ei ole vielä nostanut syytteitä kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta vedoten siihen, että he odottavat kapteenille suoritettavaa lääketieteellistä leikkausta ja katsovat, toipuuko hän vammoistaan, jolloin he suunnittelevat miehen haastattelua.

Muut veneen miehistön jäsenet ja matkustajat toipuvat edelleen kohtalaisista tai lievistä vammoista paikallisissa sairaanhoitolaitoksissa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta keskiviikkona (17th) lähellä Chalongin laituria monien loukkaantumisten vuoksi. Yli tusina ambulanssia lähialueelta saapui Chalongin laiturille.

Yhteensä 35 ihmistä on loukkaantunut, mukaan lukien venäläiset, ukrainalaiset, kazakstanilaiset, hongkongilaiset, kiinalaiset ja thaimaalaiset, kun matkavene törmäsi pylvääseen Chalongissa, Phuketissa.

Veneen kapteenia syytetään holtittomasta käytöksestä, joka aiheutti vammoja sen jälkeen, kun 35 ihmistä, mukaan lukien ulkomaalaiset turistit, loukkaantui retkiveneen törmättyä pylvääseen Chalongissa, Phuketissa.

Veneen kuljettajalle on saatu positiivinen metamfetamiinitesti, kun 35 ihmistä, mukaan lukien ulkomaalaiset turistit, loukkaantui retkiveneen törmättyä pylvääseen Chalongissa, Phuketissa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.