Thaimaa raportoi yhteensä 71 kuolemantapauksesta uudenvuoden kahden päivän aikana Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa

KUVA: Korattimes

Thaimaa -

Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi sunnuntaina (31. joulukuuta) uudenvuoden Seitsemän päivän liikenneturvallisuuden kahdessa päivässä (71. joulukuuta – 739. joulukuuta) yhteensä 724 kuolemaa, 29 loukkaantunutta ja 30 liikenneonnettomuutta. kampanja Thaimaassa (29–2023).

Eniten liikenneonnettomuuksia kahden päivän aikana (29.-30.) sattui Khon Kaenissa (31 kertaa). Eniten loukkaantuneita maakunnassa olivat Khon Kaen ja Tak (30). Eniten kuolleita oli Prachin Burissa ja Bangkokissa (5 kuolemaa).

DDPM raportoi kampanjan toisena päivänä (30. joulukuuta), että 37 liikenneonnettomuudessa kuoli 404 henkilöä ja loukkaantui 385 henkilöä.

Onnettomuudet johtuivat pääosin ylinopeudesta (34.55 %) ja rattijuopumuksesta (22.60 %).

Suurin osa onnettomuuksista johtui moottoripyöristä (85.29 %). 6 prosenttia liikenneonnettomuuksista sattui eniten valtateillä. Suurin osa onnettomuuksista tapahtui kello 01 välisenä aikana. klo 9 asti (00 %).

Eniten tapaturmia ja loukkaantumisia sattui Thaimaan länsiosassa sijaitsevassa Takissa (18 kertaa ja 18 loukkaantumista). Suurin kuolonuhrien määrä oli Bangkokissa (4 kuolemaa).

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.