Thaimaa raportoi yhteensä 128 kuolemantapausta uudenvuoden kolmen päivän aikana Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa

KUVA: Ruam Katanyu Bang Kaen

Thaimaa -

Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi maanantaina (1. tammikuuta), yhteensä 128 kuolemantapausta, 1,151 1,150 loukkaantumista ja 29 31 liikenneonnettomuutta kolmen päivän (29. joulukuuta - 2023. joulukuuta) uudenvuoden aikana. kampanja Thaimaassa (4–2024).

Eniten liikenneonnettomuuksia ja loukkaantumisia kolmen päivän aikana (29.-31.) sattui Kanchanaburissa (44 kertaa, 43 loukkaantumista). Eniten kuolleita oli Bangkokissa (8 kuolemaa).

DDPM raportoi kampanjan kolmantena päivänä (31. joulukuuta), että 51 liikenneonnettomuudessa kuoli 416 henkilöä ja loukkaantui 424 henkilöä.

Onnettomuudet johtuivat pääosin ylinopeudesta (37.26 %) ja rattijuopumuksesta (32.78 %).

Suurin osa onnettomuuksista johtui moottoripyöristä (86.91 %). 0 prosenttia liikenneonnettomuuksista sattui eniten valtateillä. Suurin osa onnettomuuksista tapahtui kello 01 välisenä aikana. klo 0 asti (10 %).

Eniten onnettomuuksia sattui Kanchanaburissa, Länsi-Thaimaassa (18 kertaa). Eniten loukkaantuneita oli Nakhon Si Thammaratissa (20 loukkaantumista). Suurin kuolonuhrien määrä oli Nakhon Phanom ja Udon Thani (4 kuolemaa).

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.