Phuket raportoi yhteensä 20 onnettomuudesta uudenvuoden kolmen päivän aikana Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa

Phuket -

Phuket on ilmoittanut kolmen päivän aikana (20.-21.) yhteensä 29 liikenneonnettomuutta, joissa on loukkaantunut 31 uudenvuoden Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa (29th, 2023 - 4. tammikuuta 2024).

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille maanantaina (1. tammikuuta) tiedot turvallisuuskampanjan kolmantena päivänä (3. joulukuuta).1st).

Kolmantena päivänä (8. joulukuuta) tapahtui 9 liikenneonnettomuutta ja 31 loukkaantuih). Mueang Phuketin alueella tapahtui neljä tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui neljä. Thalangissa sattui yksi liikenneonnettomuus ja yksi loukkaantuminen. Kathun alueella tapahtui kolme liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui neljä. Kuolemia ei raportoitu.

Kaikissa näissä kahdeksassa liikenneonnettomuudessa oli mukana moottoripyöriä.

Rattijuopumuksiin syyllistyneistä viisi ja ylinopeudesta kolme.

Neljä liikenneonnettomuutta tapahtui suorilla teillä, yksi risteyksessä ja kolme jyrkillä teillä.

Kolmen päivän jälkeen kampanjan alkamisesta Phuket on edelleen raportoinut nollasta kuolemantapauksesta.

Phuket on ilmoittanut yhteensä 12 liikenneonnettomuudesta, joissa on 12 loukkaantunutta kahden päivän aikana (29.–30.) uudenvuoden seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjassa (29.)th, 2023 - 4. tammikuuta 2024).

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.