Phuket raportoi yhteensä 12 onnettomuudesta uudenvuoden kahden päivän aikana Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa 

Phuket -

Phuket on ilmoittanut yhteensä 12 liikenneonnettomuudesta, joissa on 12 loukkaantunutta kahdessa päivässä (29.-30.) uudenvuoden Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjassa (29th, 2023 - 4. tammikuuta 2024).

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille tänään (31. joulukuuta) yksityiskohdat toisena päivänä (30. joulukuuta)th).

Toisena päivänä (8. joulukuuta) tapahtui 8 liikenneonnettomuutta ja 30 loukkaantuith). Mueang Phuketin alueella tapahtui kaksi liikenneonnettomuutta, joista kaksi loukkaantui. Thalangin ja Kathun alueella sattui kolme liikenneonnettomuutta, joista kolme loukkaantui. Kuolemia ei raportoitu.

Näistä 8 liikenneonnettomuudesta 7 liikenneonnettomuutta johtui moottoripyöristä ja yksi liikenneonnettomuus polkupyörällä.

Kaksi heistä ajoi rattijuopumuksiin ja toinen ylinopeutta.

Seitsemän liikenneonnettomuutta tapahtui suorilla teillä ja toinen normaalissa kaarteessa.

Kahden päivän jälkeen kampanjan jälkeen Phuket on edelleen raportoinut nollasta kuolemantapauksesta.

Phuket on ilmoittanut yhteensä neljästä liikenneonnettomuudesta, joista neljä loukkaantui ensimmäisenä päivänä (29. joulukuutath) uudenvuoden seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjassa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.