Mies kuoli ampumahaavasta hotellin edessä Phuketissa uudenvuodenpäivänä

Karon –

Mies kuoli ampumahaavaan Karonin hotellin edessä uudenvuodenpäivänä. Epäilty otettiin välittömästi kiinni.

Karonin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta kello 4. uudenvuoden aamuna (30. tammikuutast) tuntemattoman hotellin edessä Kok Tanod Roadilla. Poliisi, pelastustyöntekijät ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen verilammion maan päältä hotellin edestä. Loukkaantunut uhri Anupong Panpeng, 30, oli jo viety sairaalaan, mutta menehtyi traagisesti myöhemmin.

Tuntemattomat todistajat kertoivat Karonin poliisille, että herra Anupongilla oli aiemmin konflikti epäillyn kanssa. Anupong ajatteli, että epäilty piti tyttöystävästään, jonka kanssa he työskentelivät samassa hotellissa. Viime vuoden marraskuussa 2023 Anupong väitteli epäillyn kanssa kiivaasti tästä asiasta ja varoitti epäiltyä pysymään erossa tyttöystävästään.

Uudenvuoden aamuna (1. tammikuutast) Herra Anupong meni hakemaan tyttöystäväänsä töiden jälkeen hotellilta. Epäilty oli kuitenkin lopettanut työnsä aikaisemmin, mennyt kotiin hakemaan tuliaseen ja palannut hotellille aseen kanssa. Hän ampui yhden laukauksen herra Anupongia kohti, kun hän saapui hakemaan tyttöystäväänsä ennen kuin kiihtyi.

Klo 7 Karonin poliisi pidätti miehen, jonka nimi oli vain Num (alias), 00. Häneltä takavarikoitiin käsintehty käsiase, jossa oli yksi luoti. Hänet pidätettiin vuokrahuoneessa Chalongissa kolmen tunnin sisällä. Num myönsi poliisille ampuneensa Anupongin heidän aiempien konfliktiensa vuoksi uhrin tyttöystävästä.

Num on edelleen poliisin pidätettynä lehdistön ajan. Tyttöystävän nimi salattiin hänen yksityisyytensä vuoksi.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.