Krabin matkailu kohoaa: Yli 3.4 miljoonaa kävijää vuonna 2023, odottaa miljardin bahtin tuloja uudenvuoden juhlien aikana

Krabi-

30. joulukuuta 2023 TAT:n Krabin toimiston johtaja Aman Madadam paljasti julkisesti Krabi Tourism -tilanteen vuonna 2023. Raportin mukaan tammi-marraskuussa Krabissa vieraili yli 3.4 miljoonaa turistia.

Amanin tilastojen mukaan thaimaalaisia ​​turisteja oli 1,916,307 1,495,609 67.79 ja ulkomaalaisia ​​26 XNUMX XNUMX. Keskimääräinen hotellien käyttöaste oli XNUMX %, joten matkailun kokonaistulot olivat XNUMX miljardia bahtia.

TAT:n Krabin toimiston johtaja lisäsi, että uudenvuoden juhlien aikana monet ihmiset vierailivat Krabissa monilla alueilla, kuten Phi Phi Island, Railay Bay, Ao Nang ja erityisesti Maya Bay, jossa yli 6,000 2 turistia vieraili päivittäin, mikä tuotti yli XNUMX miljoonaa bahtia.

Krabin provinssin viranomaiset ja asiaankuuluvat virastot varmistivat turistien henkien ja omaisuuden turvallisuuden uudenvuoden juhlien aikana. Arvioiden mukaan yli 60,000 1 turistia vierailee Krabissa ja muissa nähtävyyksissä ja tuottaisi yli miljardi bahtia uudenvuoden lomien aikana, huomautti TAT:n Krabin toimiston johtaja.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.