Viisivuotias venäläinen tyttö kuoli pikaveneonnettomuudessa lähellä Maithon-saarta Phuketissa

Phuket -

Viisivuotias venäläinen tyttö julistettiin kuolleeksi ja veneen kapteeni putosi tajuttomaksi ja loukkaantui Phuketin veneturmassa. Lisäksi kuusi ulkomaalaista turistia ja yksi veneen miehistön jäsen sai erilaisia ​​vammoja sen jälkeen, kun heidän pikaveneensä törmäsi kiviin lähellä Maithon-saarta Chalongissa.

Phuketin merenkulkutoimisto kertoi Phuket Expressille, että hätäkeskukset saivat ilmoituksen onnettomuudesta kello 3. sunnuntaina (20. joulukuuta). Pelastustyöntekijät saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen pikaveneen.

Viisivuotias venäläinen tyttö, jonka nimeä ikänsä vuoksi salattiin, oli aluksi koomassa. Veneen kapteeni Mr. Nattharut, 41, oli pudonnut tajuttomaksi ja saanut vakavia kasvovammoja. Kuusi muuta ulkomaalaista turistia ja veneen miehistön jäsen Preecha Soison olivat saaneet erilaisia ​​vammoja. Heidät vietiin takaisin laiturille ennen kuin heidät kuljetettiin Phuketin sairaaloihin. Venäläinen tyttö julistettiin myöhemmin valitettavasti kuolleeksi paikallisessa sairaalassa.

Pikavene seitsemän ulkomaalaisen matkailijan kanssa oli lähtenyt aamulla Chalongin laiturilta Krabin Phi Phi -saarelle. Paluumatkalla Phuketiin pikavene oli pysähtynyt Chalongin Maithon-saarelle ennen onnettomuutta.

Onnettomuuden tutkinta oli vielä lehdistöhetkellä kesken.

Tämä on kehittyvä tarina.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.