Venäläinen teini pidätettiin väitetysti yrittäneen murhata äitinsä Phuketissa

Phuket -

Venäläinen teini pidätettiin, kun hänen väitetään yrittäneen veitsellä viiltää äitinsä kaulaa Thalangissa.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta Thalangin sairaalasta perjantaina (29. joulukuuta).th). He menivät sairaalaan etsimään 46-vuotiasta venäläistä naista, jonka nimeä lainvalvontaviranomaiset salasivat. Hän oli saanut vakavia vammoja kaulaansa useista puukotus- ja viiltohaavoista.

Venäläinen nainen yritti kertoa poliisille tarinansa kirjoittamalla paperille, koska hän ei pystynyt puhumaan vammojensa vuoksi, mutta oli tietoinen ja valpas. Hän kertoi poliisille, että hänen poikansa oli loukannut häntä heidän kotonaan. Poliisi meni taloon löytääkseen paljon verta lattialta ja veitsi löytyi tapahtumapaikalta.

Phuketin turistipoliisi ilmoitti myöhemmin Thalangin poliisille, että siellä oli nuori ulkomaalainen mies, joka oli saapunut Phuketin turistipoliisiasemalle hädässä ja saattaa olla epäilty. Thalangin poliisi meni Phuketin turistiasemalle.

Thalangin poliisi vahvisti, että nuori mies on loukkaantuneen venäläisen naisen 17-vuotias poika. Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle. Häntä syytetään oman äitinsä murhan yrityksestä. Hänen nimensä salattiin, koska hän oli nuori.

Uhri ei kertonut syitä, miksi hänen poikansa olisi voinut hyökätä hänen kimppuunsa, ja teini oli vielä lehdistön aikaan ahdistunut eikä ollut antanut lausuntoja.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.