Phuket aloittaa uuden vuoden ensimmäisenä päivänä Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanjan neljällä onnettomuudella

Phuket -

Phuket on ilmoittanut ensimmäisenä päivänä yhteensä neljä liikenneonnettomuutta, joissa on neljä loukkaantunutta (Joulukuu 29th) uudenvuoden seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjassa.

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille tänään (30. joulukuuta)th) tiedot ensimmäisenä päivänä (29. joulukuutath) uudenvuoden Seitsemän päivää tieturvallisuuskampanjassa 29. joulukuutath, 2023 - 4. tammikuuta 2024.

Onnettomuuksia sattui yhteensä neljä, joista neljä loukkaantui. Kuolemia ei raportoitu.

Mueang Phuketin alueella sattui kolme liikenneonnettomuutta, joista kolme loukkaantui. Kathun alueella tapahtui yksi liikenneonnettomuus, jossa oli yksi loukkaantuminen.

Näistä neljästä liikenneonnettomuudesta kolme oli moottoripyörien ja yksi polkupyörän aiheuttama liikenneonnettomuus.

Kaksi heistä ajoi rattijuopumuksiin ja toinen ylinopeutta.

Kolme liikenneonnettomuutta tapahtui suorilla teillä ja toinen normaalissa kaarteessa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.