515 rattijuopumusta Thaimaan uudenvuoden ensimmäisenä päivänä Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanja

KUVA: Khaosarn Mueang Prakan

Thaimaa -

Thaimaan koeajan osasto ilmoitti yhteensä 515 rattijuopumuksesta Thaimaassa ensimmäisenä päivänä (29.)th) uudenvuoden Seitsemän päivää tieturvallisuuskampanjassa.

Rattijuopumustapausten määrä on 95.02 prosenttia muista koeajan kampanjan tapauksista, mikä on ylivoimainen enemmistö tapauksista.

Kolme eniten rattijuopumustapauksia sisältävää maakuntaa ovat Samut Prakan 78 tapauksella, seuraavaksi tulevat Bangkok 69 tapauksella ja Nonthaburi 53 tapauksella.

Verrattaessa tapausmääriä kampanjan ensimmäisenä päivänä viime vuonna todettiin, että koeajalla oli 214 rikollista. Tänä vuonna 301 henkilöä, mikä on kasvanut 58 prosenttia kampanjan viimeisestä vuodesta. .

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.