34 kuolemaa ja 339 liikenneonnettomuutta Thaimaassa uuden vuoden ensimmäisenä päivänä Seitsemän päivän liikenneturvallisuuskampanja

KUVA: Dragon Rescue Prachinburi

Thaimaa -

Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi (30. joulukuuta) yhteensä 34 kuolemantapausta, 335 loukkaantumista ja 339 liikenneonnettomuutta Thaimaan uudenvuoden seitsemän päivän tieturvallisuuskampanjan ensimmäisenä päivänä (29. joulukuuta). 29–2023).

Onnettomuudet johtuivat pääosin ylinopeudesta (39.23 %) ja rattijuopumuksesta (23.01 %).

Suurin osa onnettomuuksista johtui moottoripyöristä (86 %). 6 prosenttia liikenneonnettomuuksista sattui eniten valtateillä. Suurin osa onnettomuuksista tapahtui kello 01 välisenä aikana. klo 9 asti (00 %).

Eniten tapaturmia ja loukkaantumisia sattui Khon Kaenissa (Koillis-Thaimaassa) (24 kertaa ja 23 loukkaantumista). Suurin kuolonuhrien määrä oli Prachinburi (4 kuolemaa).

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.