PÄIVITYS: Kaksi ihmistä pidätettiin väitetystä miehen murhasta lähellä karaokea Patongissa

Patong -

Kaksi epäiltyä pidätettiin sen jälkeen, kun he murhasivat miehen karaokessa Patongissa.

Edellinen tarinamme:

Karaoken edestä Patongista löydettiin kuolleena puukotettu mies.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille torstaina (28. joulukuutath), että he ovat nyt pidättäneet kaksi epäiltyä. Toinen pidätettiin karaokessa Phra Baramee Roadilla Patongissa ja toinen Sririrat Roadin lähikaupassa Patongissa. Heiltä takavarikoitiin veitsi. Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen murhasta.

Patongin poliisi ei kuitenkaan paljastanut tapahtuman taustalla olevia olosuhteita, vaan se vetosi siihen, että he jatkoivat rikoksen tutkintaa ja selvittämistä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.