Neljätoista ulkomaalaista turistia pelastettiin veden vuotamisen jälkeen veneeseen Phang Ngassa

Phang Nga-

Neljätoista ulkomaalaista turistia ja kaksi thaimaalaista on pelastettu veden vuotamisen jälkeen veneeseen Khura Burin alueella.

Similanin kansallispuisto kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin aiemmin tällä viikolla sukellusveneestä lähellä Bon Islandia, että veneeseen oli vuotanut vettä, jota he eivät pystyneet poistamaan nopeasti.

Toinen lähellä ollut vene auttoi siirtämään 14 ulkomaalaista turistia ja kaksi thaimaalaista veneeseensä odottaessaan apua kansallispuiston palvelulta.

Kaikki mukana olleet ihmiset saapuivat vihdoin turvallisesti Thap Lamu -laiturille Thai Mueangin alueella. Vene vedettiin turvallisesti takaisin maahan.

Tapahtuman tarkka syy oli vielä lehdistöaikana selvitettävänä.

Samanlaisia ​​tapauksia äskettäin etelässä ja Pattayassa:

Noin seitsemänkymmentä turistia evakuoitiin sen jälkeen, kun yölautaan oli vuotanut vettä, ennen kuin se lopulta upposi lähellä Ang Thongin saarta.

Yksi ulkomaalainen ja yksi thaimaalainen ovat edelleen kateissa sukellusveneen kaatuttua Khuri Burin alueella.

Neljä venäläistä ja thaimaalainen opas on pelastettu veneen kaatuessa Mueang Phang Ngassa.

Katamaraani, jossa oli 29 ihmistä, joista suurin osa oli ulkomaisia ​​turisteja, kaatui tänä iltana 23. joulukuuta 2023 lähellä Dongtan Beachia saapuessaan Koh Larnista lähellä auringonlaskua. Lieviä vammoja oli kuusi.

Turistipikavene "Bandaya 19" kaatui lähellä Bubu-saarta noin 3 km:n päässä Satunin Lipe-saarelta sunnuntaina (24.). Veneessä oli 73 turistia, mukaan lukien 3 lasta ja 4 miehistön jäsentä.

Kolme ihmistä on pelastettu, kun vesi valui veneeseen Phuketin saarella.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.