PÄIVITYS: Phuketin maahanmuuttoviraston vahvistama venäläinen pidätetty väitetysti palkatun asemiehen ampumaan venäläistä Cherng Talayssa

Thalang-

Phuket Immigration on vahvistanut, että Phuketin kansainvälisellä lentokentällä pidätetty venäläinen mies oli väitetysti palkannut ampujan ampumaan toista venäläistä miestä Boat Avenuella Cherng Talayssa.

Aiemmat tarinamme:

Ulkomaalaista miestä ammuttiin autoon, joka oli pysäköity Thalangin venekadun kahvilaan.

44-vuotias venäläinen mies on saanut vammoja laukauksista ollessaan pysäköityssä autossa kahvilan edessä Cherng Talayssa.

Ulkomaalainen epäilty pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun venäläinen liikemies loukkaantui ammuttuaan hänen ollessaan autossa Cherng Talayssa paikallisessa kahvilassa.

Kazakstanista epäilty on pidätetty Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun venäläinen liikemies loukkaantui ammuttuaan hänet autossa suositussa kahvilassa Phuketissa. Epäiltyä on alun perin syytetty oleskelun ylittämisestä.

Kazakstanilainen mies, jonka epäillään ampuneen venäläistä miestä, joka istui autossaan suositussa Phuket Cafessa, on kiistänyt kaikki syytteet, mukaan lukien murhatarkoituksen. Rikoksessa käytetty ase on löydetty lammikosta Cherng Talaysta Thalangista.

Venäläinen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, koska hänen epäillään olleen osallisena ulkomaalaisen miehen murhayrityksessä.

Nyt päivitykseen:

Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttokomentaja kenraaliluutnantti Itthiphon Itthisarnronnachai paljasti lehdistölle keskiviikkona (27. joulukuutath). Että mies, joka tunnistettiin vain Alexanderiksi, 53, Venäjän kansalainen, pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä syytettynä uhkailusta, palkkaamisesta, palveluksen pyytämisestä tai yllytyksestä murhayritykseen aseella. (Palkaa palkkamurhaajan.)

Kesäkuussa 7th Tämän vuoden A (alias), 44, Venäjän kansalainen, loukkaantui laukauksesta istuessaan autossaan Boat Avenuella Cherng Talayssa. Alexanderin väitetään palkkaavan aiemmin pidätetyn kazakstanilaisen ampujan ampumaan uhria. Kazakstanin mies kiistää edelleen kaikki syytteet poliisin mukaan valtavista todisteista huolimatta.

Alexander saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle 25. joulukuutath tällä viikolla Moskovasta. Lentokentän maahanmuuttotarkastuspistejärjestelmä osoitti, että Phuketin kansainväliseltä lentoasemalta oli annettu pidätysmääräys herra Alexanderille edellä mainitusta syytteestä.

Lehdistöaikaan mennessä herra Alexander ei ollut esittänyt pyyntöä tai lausuntoa, ja hän pysyi poliisin pidätettynä haastateltaessa väitetyistä syytteistä. Ei ollut tiedossa, oliko hän hankkinut asianajajan apua.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.