Patongin moottoripyörävaras pidätettiin

Patong -

Moottoripyörävaras pidätettiin Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tässä kuussa 16. joulukuutathTuntematon moottoripyörän omistaja teki ilmoituksen, että heidän moottoripyöränsä oli pysäköity yöllä Patongissa Taweewong Roadilla sijaitsevan asunnon eteen. Kaksi tuntia myöhemmin moottoripyörä katosi.

Poliisi jatkoi tutkintaa ja tarkasti lähistöllä olevat valvontakamerat. Keskiviikkona (27th) Patongin poliisi pidätti lopulta epäillyn, jonka nimi oli vain Mr. Joy, 37. Häneltä takavarikoitiin Patongista varastettu moottoripyörä. Poliisi takavarikoi häneltä myös kaksi muuta varastettua moottoripyörää Wichitissä ja Phuket Cityssä. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle useisiin varkaussyytteisiin.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.