Mies kuoli puukotushaavasta Patongissa väitetyn karaoketappelun jälkeen

Patong -

Karaoken edestä Patongista löydettiin kuolleena puukotettu mies.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin, että mies löydettiin kuolleena karaoken edestä Soi Tanissa Phra Mettha Roadilla aiemmin tällä viikolla. Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen läheiseltä tieltä vuotavan miehen ruumiin. Hänen rintakehästään löydettiin puukotushaava.

Poliisi tunnisti hänet vain Mr. Itiksi, 24, Nong Bua Lamphusta Thaimaasta koillisosassa. Ruumiin läheltä ei löytynyt merkkejä taistelusta. Poliisi uskoi miehen paenneen lähialueelta ennen kuin hänet löydettiin kuolleena paikalta.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että Mr. It oli läheisen karaoken työntekijä. He kertoivat myös nähneensä epäilyttävän loukkaantuneen miehen kävelemässä lähistöllä. Poliisi löysi myöhemmin epäilyttävän miehen, joka tunnistettiin vain Mr. Chatiksi, 32, Surat Thanista. Hän on työntekijä samassa karaokessa Mr. Itin kanssa. Mr. Chatin päässä oli haavoja, ja hänet vietiin Patongin poliisiasemalle kuulusteltavaksi.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että kaksi miestä riitelivät ja tappelivat karaoken sisällä tuntemattomasta asiasta. Uhrin hyökkäyksen jälkeen hän juoksi karkuun ennen kuin hänet löydettiin myöhemmin kuolleena. Poliisi tarkastaa lähistöllä olevia CCTV-videoita lisätoimia varten.

Poliisi ei julkistanut kyseisen karaoken nimeä. Mr. Chat on pidätettynä lehdistön ajan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.