Ruumis löytyi kelluvasta saaren läheltä Phang Ngasta

Phang Nga -

Ruumis löydettiin kelluvasta saaren läheltä Phang Ngasta.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komento kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tällä viikolla kiertueveneen kapteeni ilmoitti heille, että he löysivät ruumiin matkustaessaan Phi Phi -saaren Krabissa ja Yao-saaren välillä Phang Ngassa. Oli kuitenkin pimeää, eikä Thaimaan kuninkaallinen laivasto pystynyt saamaan ruumista heti takaisin.

Viime viikolla Thaimaan kuninkaallinen laivasto sai ilmoituksen, että mies, jonka nimi oli vain Mr. Soe, 36, Myanmarin kansalainen, joka oli veneen miehistön jäsen, putosi kalastusveneestä. Veneen kapteeni etsi häntä välittömästi tuolloin, mutta ei löytänyt herra Soeta. Thaimaan kuninkaallinen laivasto uskoo, että on mahdollista, että ruumis on kadonnut Myanmarin miehistön jäsen.

Samanlaisia ​​tapauksia äskettäin etelässä ja Pattayassa:

Noin seitsemänkymmentä turistia evakuoitiin sen jälkeen, kun yölautaan oli vuotanut vettä, ennen kuin se lopulta upposi lähellä Ang Thongin saarta.

Yksi ulkomaalainen ja yksi thaimaalainen ovat edelleen kateissa sukellusveneen kaatuttua Khuri Burin alueella.

Neljä venäläistä ja thaimaalainen opas on pelastettu veneen kaatuessa Mueang Phang Ngassa.

Katamaraani, jossa oli 29 ihmistä, joista suurin osa oli ulkomaisia ​​turisteja, kaatui tänä iltana 23. joulukuuta 2023 lähellä Dongtan Beachia saapuessaan Koh Larnista lähellä auringonlaskua. Lieviä vammoja oli kuusi.

Turistipikavene "Bandaya 19" kaatui lähellä Bubu-saarta noin 3 km:n päässä Satunin Lipe-saarelta sunnuntaina (24.). Veneessä oli 73 turistia, mukaan lukien 3 lasta ja 4 miehistön jäsentä.

Kolme ihmistä on pelastettu, kun vesi valui veneeseen Phuketin saarella.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.