XNUMX Kiinan kansalaista, joilla oli turistiviisumi, pidätettiin laittomasta työskentelystä Thalangin rakennustyömaalla

Thalang –

Kaksikymmentäkahdeksan Kiinan kansalaiset, jotka saapuivat maahan turistiviisumilla, pidätettiin sen jälkeen, kun heidät löydettiin laittomasti työskennellyt rakennustyömaalla Cherng Talayssa.

Alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (26th) he ja Phuketin työvoimatoimisto tarkastivat rakennustyömaan Baan Layanissa sijaitsevassa hotellissa. 27 Kiinan kansalaista, jotka olivat XNUMX miestä ja nainen, pidätettiin.

Heidät löydettiin tekemästä rakennus- ja sisustustöitä. Kun he näkivät Thaimaan lainvalvontaviranomaiset, he yrittivät paeta, mutta kaikki pidätettiin. Heidät vietiin Cherng Talayn poliisiasemalle syytteeseen luvattomasta työstä.

He kertoivat tulkille tulleensa maahan turistiviisumilla. Kiinalainen mies, joka tunnistettiin vain herraksi, haki heidät Phuketin kansainväliseltä lentokentältä mennäkseen työleirille. Heitä ei pakotettu tekemään työtään ja he aloittivat työnsä klo 8. ennen lounastauon pitämistä keskipäivällä ja aloitti työt uudelleen klo 00. klo 1 asti...

He saivat 3,000 XNUMX bahtia päivässä, mutta heille kerrottiin, että heille maksettaisiin vasta kahden kuukauden työskentelyn jälkeen. Hän piti heistä huolta myös työleirillä. Thaimaan poliisi ei paljastanut rakennustyömaan ja yrityksen nimeä.

Oli epäselvää, jäljitettiinkö herra hänet vai joutuisiko hän syytteeseen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Kolmekymmentä Kiinan kansalaista pidätettiin sen jälkeen, kun heidät löydettiin laittomasti työskentelevän rakennustyömaalla Thalangissa.

Thaimaan hallituksen kiinalaisia ​​ja kazakstanilaisia ​​turisteja koskeva ilmainen viisumipolitiikka on hyväksytty Royal Gazette -lehdessä ja julkaistu tiistaina 19. syyskuuta.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin toivotti tervetulleeksi viisumivapausaloitteen alaisen Kiinan avajaislennon maanantaiaamuna 25. syyskuuta.

Phuket toivottaa Kiinasta tulevat turistit tervetulleeksi Thaimaan viisumivapausohjelmaan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.