Kolme ihmistä pelastettiin veden vuotamisen jälkeen veneeseen Phuketin saarella

Phuket -

Kolme ihmistä on pelastettu, kun vesi valui veneeseen Phuketin saarella.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komento kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tällä viikolla heille ilmoitettiin hätätilanteesta Atica-veneeltä lähellä Green Islandia (Koh Khaew). He saapuivat nopeasti paikalleen, ja kolme ihmistä, jotka olivat kaksi miestä ja nainen, pelastettiin ja saapuivat turvallisesti syvänmeren satamaan Wichitissä. Naisella oli henkilökohtaisia ​​terveysongelmia ja hänen piti istua pyörätuolissa.

Kolme pelastettua ihmistä kertoivat poliiseille, että he menivät mereen testaamaan veneen moottoria, mutta sitten vettä vuoti veneeseen. Veneen kapteeni havaitsi, että moottori oli rikki ja he päättivät viedä veneen lähimmälle saarelle, Green Islandille, samalla kun soittivat ja odottivat apua.

Samanlaisia ​​tapauksia äskettäin etelässä ja Pattayassa:

Noin seitsemänkymmentä turistia evakuoitiin sen jälkeen, kun yölautaan oli vuotanut vettä, ennen kuin se lopulta upposi lähellä Ang Thongin saarta.

Yksi ulkomaalainen ja yksi thaimaalainen ovat edelleen kateissa sukellusveneen kaatuttua Khuri Burin alueella.

Neljä venäläistä ja thaimaalainen opas on pelastettu veneen kaatuessa Mueang Phang Ngassa.

Katamaraani, jossa oli 29 ihmistä, joista suurin osa oli ulkomaisia ​​turisteja, kaatui tänä iltana 23. joulukuuta 2023 lähellä Dongtan Beachia saapuessaan Koh Larnista lähellä auringonlaskua. Lieviä vammoja oli kuusi.

Turistipikavene "Bandaya 19" kaatui lähellä Bubu-saarta noin 3 km:n päässä Satunin Lipe-saarelta sunnuntaina (24.). Veneessä oli 73 turistia, mukaan lukien 3 lasta ja 4 miehistön jäsentä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.