Merikilpikonna munii 122 munaa Phang Ngan rannalla

Phang Nga-

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 112 munaa rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että puolenyön jälkeen (27. joulukuuta) nahkakilpikonnan emo munii rannalle Khao Lampi-Hat Thai Mueangin kansallispuiston alueella.

DMCR löysi nahkakilpikonnan pesän, jossa oli 112 munaa. Näistä 80 oli hedelmällisiä munia. Munat siirrettiin turvallisemmalle alueelle rannalle, jossa merivesi ei päässyt pesään. DMCR:n viranomaiset ilmoittivat, että nahkakilpikonnan poikaset kuoriutuvat noin 60 päivän kuluttua.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 118 munaa rannalla Tai Mueangin alueella.

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 125 munaa rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Nahkaselkäinen merikilpikonna muni 103 munaa rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.