Fire Guts kolme puuvenettä lähellä Phuketin laituria

Phuket -

Tuli tuhosi kolme vanhaa puuvenettä lähellä Rassadan laituria.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin tulipalosta keskiviikkona (27th) aamulla lähellä Rassadan laituria. Rassadan kunnan palomiehet paloautolla, Phuketin meripoliisi ja Phuket Express saapuivat paikalle havaitakseen savua nousevan veneistä.

Palon hallintaan meni noin 15 minuuttia. Kukaan ei tunnistanut itseään veneen omistajaksi, eikä henkilövahinkoja kerrottu. Oikeuslääketieteellinen poliisi tutkii palon syttymissyytä vielä tiedotushetkellä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.