Bangkok varmistaa ensimmäisen paikan maailmanlaajuisessa turistien määrässä vuonna 2023 ja vierailluin kaupungin

Kansallinen -

World of Statisticsin tuoreessa raportissa Bangkok on kruunattu maailman vierailluimmaksi kaupungiksi vuonna 2023, ja siellä vierailee huikeat 22.78 miljoonaa kävijää. Huomionarvoista on, että Thaimaassa on kolme kaupunkia 20 parhaan joukossa, Phuket sijoittuu 14. sijalle ja Pattaya 15. sijalle.

World of Statistics julkaisi 27. joulukuuta 2023 sijoituksensa, joka paljastaa 20 parasta kaupunkia maailmanlaajuisesti vuoden matkailijoiden mukaan. Kolme Thaimaan kaupungeista – Bangkok, Phuket ja Pattaya – erottuu arvostetulla listalla Bangkokin, eloisan pääkaupungin, ykkössijalla 22.78 miljoonalla kävijällä.

Ranking etenee edelleen, kun Pariisi, Ranska, varmistaa toisen paikan 19.10 miljoonalla turistilla, jota seuraa tiiviisti Lontoo, Englanti, kolmannella sijalla 19.09 miljoonalla vierailijalla. Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, on neljännellä sijalla 15.93 miljoonalla vierailijalla, ja Singapore väittää viidenneksi 14.67 miljoonalla matkailijalla.

Muita merkittäviä kaupunkeja 20 parhaan joukkoon kuuluvat Kuala Lumpur, Malesia (6.), New York, USA (7.), Istanbul, Turkki (8.), Tokio, Japani (9.) ja Antalya, Turkki (10.). Listalta löytyy myös Soul, Etelä-Korea (11.), Osaka, Japani (12.), Mekka, Saudi-Arabia (13.), Phuket, Thaimaa (14.), Pattaya, Thaimaa (15.), Milano, Italia (16.), Barcelona, Espanja (17.), Palma, Espanja (18.), Bali, Indonesia (19.) ja Hongkong (20.).

World of Statisticsin mukaan Phuket on vastaanottanut 9.89 miljoonaa kävijää ja Pattaya 9.44 miljoonaa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.