Kaksi myanmarista pidätettiin veitsitaistelun jälkeen Patongissa

Patong -

Kaksi myanmarilaista miestä pidätettiin veitsitaistelun jälkeen yöllä hotellin lähellä Patongissa.

Patongin poliisille ilmoitettiin tapauksesta puolenyön jälkeen kello 0. tiistaina (45. joulukuuta) baarin edessä lähellä hotellia Pracha Nukroh Roadilla. Silminnäkijät kertoivat poliisille, että siellä oli ryhmä teini-ikäisiä, jotka ajoivat moottoripyöriä jahtamassa toisia osapuolia. Silminnäkijät kertoivat kuulleensa laukauksen kaltaisen äänen.

Poliisi tarkasti tapahtumapaikan ja tarkasti lähistöllä olevat CCTV-kuvat. Poliisi löysi vain tulipaloja. Lähistöltä ei löytynyt jälkeä aseen laukauksista.

Poliisi löysi Tean Pein, 23, ja MR. WIN SITHU, 21, molemmat Myanmarin kansalaisia, lähellä tapahtumapaikkaa. He kertoivat poliisille istuvansa rannalla, kun noin seitsemän muuta myanmarilaista miestä, joiden kanssa heillä on ollut aiemmin konflikti, hyökkäsi heidän kimppuunsa. Jotkut heistä kantoivat veitsiä. Kaksikko juoksi karkuun, mutta myanmarilaiset miehet jatkoivat heidän jahtaamistaan. Yhden heistä väitettiin käyttäneen veistä lyömään moottoripyöräänsä ennen kuin kiihtyi.

Poliisi otti lopulta kaksi epäiltyä, jotka tunnistettiin MR:ksi. THAI, 19, ja MR. SITE IAN, 21, molemmat Myanmarin kansalaisia. Heiltä takavarikoitiin 50 senttimetriä pitkä veitsi. Heidät pidätettiin wok-leirillä Soi Rong Waissa Na Nai Roadilla Patongissa.

Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen hyökkäämisestä ja aseen kantamisesta julkisella paikalla.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.