Pääministeri vierailee tulva-alueilla Narathiwatissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

NARATHIWAT (NNT) – Pääministeri Srettha Thavisin vieraili Narathiwatin maakunnassa 26. joulukuuta puhuakseen jatkuvasta vakavasta tulvasta Ra-ngaen alueella. Pääministeri tarjosi valtion virkamiesten mukana tukea yli 200:lle tulvan uhrille, mukaan lukien vanhukset ja lapset, jotka olivat suojassa paikallisessa avustuskeskuksessa.

Vierailun aikana Srettha korosti parempien tulvien ennakkovaroitusjärjestelmien tarvetta ja tunnusti tällaisten katastrofien toistuvuuden. Hän jakoi avustustarvikkeita, oli vuorovaikutuksessa lääkintäryhmien kanssa ja kiitti upseereita ja vapaaehtoisia heidän ponnisteluistaan ​​kärsineiden yhteisöjen auttamiseksi.

Pääministeri toimitti myös kuninkaallisia eläinrehulahjoituksia paikallisille maanviljelijöille ja tarkasti armeijan käyttämän liikkuvan keittiön, joka tarjosi ruokaa tulvien uhreille.

Ennen matkansa päättämistä Srettha vieraili jatkuvien tulvien tuhoamassa yhteisössä saadakseen lisätietoja kriisistä. Hän korosti kriittistä valmiuden tarvetta ja vaati kokonaisvaltaisten strategioiden toteuttamista tulvien aiheuttaman jatkuvan uhan hallitsemiseksi ja lieventämiseksi maakunnassa ja koko syvässä etelässä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.