Phuketin taksinkuljettaja pahoittelee, selittää viraalisen tarinan turistin pakottamisesta pois taksista ilmastoinnin kiistan jälkeen

Phuket -

Taksinkuljettaja on selventänyt tilannetta poliisille ja medialle, kun Thaimaan sosiaalisessa mediassa levisi videoleike, jossa hän veti ulkomaalaisen turistin ulos autostaan ​​huoltoasemalla.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (25. joulukuuta) taksinkuljettaja kertoi heille, että sunnuntaina (24. joulukuuta)th), hän poimi ulkomaisen turistin ostoskeskuksesta Mueang Phuketista. Matkalla majoituspaikkaansa Bang Taossa hänen matkustajansa pyysi häntä sammuttamaan ilmastointilaitteen ja laskemaan sen sijaan ikkunan.

Hän sammutti auton takaosan ilmastointilaitteen, mutta etuosa oli edelleen päällä. Hänen matkustajansa kysyi häneltä, miksi se oli edelleen viileä, ja hän kertoi hänelle, että hänen oli pidettävä ilmastointi edelleen päällä edessä, koska se oli kuuma, mikä turhautti matkustajaa. Kun hän pysähtyi tankkaamaan bensaa huoltoasemalla Bypass Roadilla, hänen matkustajansa oli pettynyt ja sanoi, että se hukkaan hänen aikaa 8 minuuttia.

Hän väitti avanneen ja työntävän jaloillaan auton oven. Taksinkuljettaja suuttui ennen kuin veti matkustajan ulos autosta.

Phuketin kaupungin poliisi vei taksinkuljettajan asuntoon Bang Taossa, mutta he eivät tavaneet turistia. Taksinkuljettaja pyysi sen sijaan anteeksi turistin äidiltä. Hän soitti tyttärelleen ja turisti hyväksyi kuljettajan anteeksipyynnön eikä ryhtynyt oikeustoimiin häntä vastaan.

Poliisi sanoi ottavansa tilanteen erittäin vakavasti, jotta he eivät vahingoittaisi Phuketin taksinkuljettajien positiivista ja ammattimaista kuvaa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.