Entinen sotilas pidätettiin Chalongissa 2,740 0.5 Meth-pillerillä ja XNUMX kilogrammalla Crystal Methiä

Chalong -

Entinen sotilas pidätettiin Chalongissa 2,740 XNUMX metamfetamiinipillerillä ja puolella kilogrammalla metamfetamiinia.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (25th) he pidättivät miehen, joka tunnistettiin vain lance-korpraali Niniksi, 30. Hän oli entinen sotilas Nakhon Si Thammaratissa. Häneltä takavarikoitiin 2,740 576 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX grammaa metamfetamiinia. Hänet pidätettiin kaupassa Chalongissa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Chalongin poliisi sai vihjeen, että epäilty myi laittomia huumeita Chalongin alueella. Hänen epäillään olleen merkittävä huumekauppias alueella. Hänet pidätettiin, kun hän toimitti laittomia huumeita asiakkaalle kaupassa. Poliisi jatkoi etsintöjä vuokrahuoneessa Luang Por Cham Roadilla Chalongissa ja löysi myös lisää laittomia huumeita.

Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Chalongin poliisi ei ilmoittanut, syytettiinkö myös aiottua asiakasta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.