Viisi maakuntaa Etelä-Thaimaassa kärsivät tulvista

Etelä-Thaimaa -

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi, että viisi Etelä-Thaimaan maakuntaa kärsii tulvista rankkasateiden jatkuessa.

DDPM raportoi tiistaina (26. joulukuutath), 22. joulukuuta alkaennd joulukuuhun 26th, 2023 on viisi maakuntaa, jotka kärsivät tulvista, jotka ovat Satun, Songkhla, Pattani, Yala ja Narathiwat. Kaikkiaan 24 piiriä, 92 osapiiriä, 384 kylää ja 19,624 XNUMX perhettä kärsii.

Näistä viidestä maakunnasta Narathiwatissa on pahin tulva, jossa kärsii eniten perheitä, jotka ovat yhteensä 16,680 XNUMX perhettä.

Neljän ihmisen on ilmoitettu kadonneen, kun vene kaatui evakuoinnin aikana Narathiwatin Rue Soan alueella, jossa 89- ja 63-vuotiaat naisvanhimmat sekä 2- ja 8-vuotiaat pojat ovat kateissa.

Narathiwatin kuvernööri Tragoon Toetham tarkasti provinssien tulva-alueet ja auttoi tulvien uhreja.

Hallituskokouksen jälkeen tiistaiaamuna myös Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin vieraili Narathiwatissa ja tarjosi tukensa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.